Halvbuekviste

 

Hvad er en halvbuekvist?

En halvbuekvist er, som navnet angiver en kvist, hvor taget former en halvbue. Halvbuekviste bygges med forskellige radier afhængigt af, hvor bred kvisten skal være.

Ved halvbuekviste kan man selv vælge, om man vil have frontvinduet til at følge tagets bueform.

Det halvbueformede tag beklædes som regel med zink eller kobber med stående false. Men det er også muligt at lave tagbeklædningen med 2 lags tagpap.

Halvbuekviste kan bruges på alle typer ejendomme. De anvendes især der, hvor ejendommens facadevinduer i forvejen har buede overkarme eller, hvor ejendommen har en buet mørtel/finérspejl over vinduerne.

Skal din bygning have halvbuekviste?

Når man skal have bygget kviste på sin ejendom, er det vigtigt, at man vælger en type kvist, som passer til ejendomme og dens udtryk. Hos Quattro Tagkviste sørger vi derfor altid for at tilpasse kvistene til den enkelte ejendom, uden dog nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten af vores kviste.

Du kan derfor altid forvente at få korrekte, gennemarbejdede og gennemprøvede kviste, når du køber dem hos os.

Kontakt os

Skal vi bygge halvbuekviste til din ejendom? Så udflyd vores tilbudsformular eller ring til os på 55 45 00 78.

Er du i tvivl om, hvilken type kvist du skal have på din ejendom? Hos Quattro Trækviste bygger vi alle typer kviste, og vi kan derfor vejlede dig om, hvilken kvist der er bedst til din ejendom. Vi bygger alt fra rytterkviste til dørkviste og skal-kviste.

Udvalgte halvbuekviste

Du kan se et udvalg af vores halvbuekviste herunder.