• SKAL-kviste

Vil du gerne give dine gamle kviste et ansigtsløft?

Med en SKAL-kvist fra Quattro Tagkviste kan du give dine gamle kviste et nyt og frisk betræk.

Du tænker sikkert, at det giver et stort rod, hvis du skal have renoveret din tagkvist. Men det gør det ikke nødvendigvis. Hos Quattro Tagkviste har vi udviklet et nyt koncept inden for kviste. SKAL-kvisten.

Der er en del kviste, som har en indretning. Det kan for eksempel være et køkken med overskabe og fliser, som er placeret ude i kvisten. Denne indretning betyder, at det er både mere vanskeligt og dyrere at udskifte kvisten, da hele køkkenet formentligt skal renoveres, hvis kvisten skiftes.

Med en færdigkvist er det nødvendigt, at den gamle kvist fjernes. Montering af den nye kvist medfører, at der skal laves indvendigt arbejde som for eksempel lysninger og loft samt efterfølgende malerbehandling.

Med en SKAL-kvist kan du undgå, at skulle have udført arbejde inde i ejendommen. SKAL-kvisten sænkes ned over den gamle, afklædte kvist. Alt arbejdet udføres udvendigt, så det ikke bemærkes inden for. Samtidig vil SKAL-kvisten have en bedre isolering og være mere tæt end den gamle, hvorfor en SKAL-kvist vil være med til at forbedre indeklimaet.

Er der en anden type kvist, som passer bedre til ejendommen, er det muligt at skifte udseende på kvisten ved hjælp af en SKAL-kvist. Du behøver altså ikke at få den samme type kvist, som du havde før.

Kontakt os om din SKAL-kvist

Ønsker du at få lavet en SKAL-kvist? Så kontakt os på 55 45 00 78 eller udfyld vores tilbudsformular. Så kommer vi og vurderer dine muligheder.

SKAL-kviste udføres nemt og let

Men hvordan laves en SKAL-kvist så? Herunder kan du læse et eksempel på en SKAL-kvist, vi har udarbejdet:

Vi har bygget SKAL-kviste til en boligblok med ejerlejligheder, hvor der er indrettet køkken ud i kvistene. At fjerne kvistene og opsætte nye vil medføre store udgifter, da køkkenerne i givet fald skal bygges om. Ved at vælge SKAL-kvisten røres der slet ikke ved køkkenerne. En SKAL-kvist er derfor også økonomisk billigere end at udskifte hele kvisten.

De gamle kviste er indrettet med køkken, hvor der både er skabe og fliser.

De gamle kviste er desuden udført forkert i zinkbeklædninger, således at de er utætte og under opløsning, hvis der ikke gribes ind.

Hvis du mener, at en SKAL-kvist er løsningen for dig, tager vi en drøftelse på din ejendom og vurderer mulighederne, samt foretager den nødvendige opmåling. Herefter udarbejder vi hos Quattro Tagkviste en produktionstegning, der viser den aftalte løsning. Produktionstegningen indeholder nødvendige detaljer, så din håndværker kan montere selve kvistene og de medfølgende løsdele.

Eksempel på produktionstegning med udformning af ny kvist samt detaljer til fastgørelse på den gamle kvist.

Når udformningen af kvistener fastlagt, produceres SKAL-kvistene og bringes ud på byggepladsen til den aftalte tid. Alt efter opgavens karakter kan man enten opsætte traditionelt stillads eller bruge en platform. Vi kan hejse kvisten direkte op på taget til din håndværker. Er der flere kviste kan man dog også vælge arbejdsplatform med kran.

I dette tilfælde valgte vi at hejse kvistene op på en arbejdsplatform med kran.

Den gamle kvist bliver klædt af, hvilket betyder at zinkbeklædning og underlag fjernes, så det kun er de indvendige vægge og loftet, der står tilbage, sammen med konstruktionen.

Derudover fjernes den gamle tagisolering også. Hvis der er et undertag kontrolleres dette for tæthed, og selve konstruktion kontrolleres for råd og svamp. I tilfælde af råd eller svamp udbedres dette inden der arbejdes videre.

Den gamle konstruktion forsynes med ny isolering, og SKAL-kvisten gøres klar til ophejsning.

SKAL-kvisten er beklædt udvendigt med zink og isoleret i egen konstruktion, så du får både isolering i den gamle kvist samt ekstra i skallen.

Skalkvisten er nu hejst ned over den gamle kvist, og nu skal der blot færdigmonteres med vandrender og frontinddækning. Herefter kan tagbeklædningen lægges rundt om kvisten, og så er den helt færdigt. Du har intet mærket i huset, og det hele er overstået på samme dag.

Vandrender monteres på kvist og kvistramme.

Frontinddækning og hjørnekapsler påsættes og kvisten er færdig.

Når kvisten leveres, medfølger en udførlig montagevejledning, så montage af SKAL-kvisten foregår let og nemt.
Der følger udførlig montagevejledning med kvistleverancen så montage foregår let og nemt.

Har du et projekt, så send os lidt informationer for at se om SKAL-kvisten passer ind.
Vore arkitekter er altid klar til at bistå dig i hele forløbet, så du sikrer dig, at det perfekte resultat opnås og ikke mindst:
– At kvistene passer og understøtter karakteristika for din ejendom.
– At de konstruktivt er korrekt udformet.

Du kan kontakte os på 55 45 00 78 eller udfylde vores tilbudsformular.

Har du spørgsmål?

Vi ser frem til at høre fra dig

    Her bor vi

    Se vores adresse nedenfor

    Quattro House Denmark

    Du er altid velkommen til at kontakte os