Tilvalg

Oversigt over tilbehør / tilvalg ved kvistordre

Gennemse nedenstående for at sikre du har de ønskede specifikationer indeholdt i din kvistordre. Der er måske ting du ikke havde overvejet.

Hjørnestolper
Træhjørnestolper kan vælges beklædt med zink eller hvid aluminium. Tillæg fra 400,00 kr. + moms og op/kvist alt efter størrelse.

Spejl
Træspejl kan vælges beklædt med zink eller hvid aluminium. Tillæg fra 600,00 kr. + moms og op – alt efter størrelse.

Zink

  Zink natur

Er der zink på din kvist er dette som standard en klassisk blank zink der efter en periode patinerer og får en elegant lysegrå nuance.

  Quartz-zinc

Du har dog mulighed for vælge en forpatineret zink, der fra levering har den nuance, som zink natur får efter nogle år.

  Anthra-zinc

Endelig kan du også vælge ANTHRA-ZINC – En forpatineret zink i en dyb skifergrå nuance. ANTHRA-ZINC vil med årene blive en anelse lysere i farven.

Tillæg for Quartz- eller Anthra-zinc ligger fra 500,00 kr. + moms og op alt efter størrelse på kvist.

Zink 14

Er der zink på din kvist kan du overveje at gå op i tykkelse til Zink 14 (0,8 mm). Pris afhænger af størrelse og overflade med zink. Ved almindelige kviste med zinktag/flunke koster det fra 500,00 kr. + moms og op/kvist.


Hvis der er døre/vinduer indeholdt i kvistordre kunne følgende være relevant:

Friskluftventiler

Iht. til bygningsreglementet skal der være min 60 cm² fri åbning pr. 25 m² gulvareal, hvis ikke der er andre ventilationsforhold rummet. Dette kan klares ved hjælp af friskluftventiler monteres i vindueskarme. 1 stk ventil giver 40 cm². Dvs er der ikke andre åbninger til det fri eller ventilationsanlæg skal der monteres 2 ventiler for at overholde krav til luftskifte.

Pris 200,00 kr. + moms pr. stk.


Løs post

Er kvisten den eneste mulighed for flugt ved brand/ indgang af brandmand er der krav til størrelsen af åbning for at denne kan godkendes som redningsåbning. Fri bredde + højde skal tilsammen udgøre minimum 150cm. Bredde må ikke være mindre 0,5 m og højden ikke mindre end 0,6 m. Hvis ikke vinduer overholder disse mål kan der monteres løs lodpost/brandpost så åbning bliver større.

Pris 450,00 kr. + moms.


Paskvilgreb

Der er som standard anverfere i vinduer. Der er dog mulighed for at få grebsbetjent paskvil med bremse i stedet. Vinduesramme kan således fastholdes i åben position ved at låse med grebet.

Pris: 286,00 kr. + moms pr. ramme.


Lydglas

Bor du ud til befærdet vej eller har støjende naboer, var det måske en overvejelse værd at få lydglas i dine vinduer. En alm. Lydrude koster ca. 100,00 kr. + moms ekstra pr. m² glas eller pr. ramme.

Udskyderstang

Elforzinket
Pris: 200,00 kr. + moms pr. ramme.

  Udvendig stormkrog

Galvaniseret stål.
Pris: 55,00 kr. + moms pr. stk.

  PN Sikringsbeslag

Hold vinduet i ventilationsstilling uden at invitere tyven indenfor!
Pris: 120,00 kr. + moms pr. stk.


Få et konkret tilbud på din kvistsag.
Ring til Quattro 55450078

Har du spørgsmål?

Vi ser frem til at høre fra dig

    Her bor vi

    Se vores adresse nedenfor

    Quattro House Denmark

    Du er altid velkommen til at kontakte os