Skip to main content
 • Sadeltagskvist

Hvad er en sadeltagskvist?

En sadeltagskvist er en meget klassisk kvist, som passer til langt de fleste ejendomme.

Sadeltagskviste har et 2-sidet fald, der som standard laves med en 15 graders hældning. Det er naturligvis muligt at ændre hældningen, hvis der ønskes et mere eller mindre spidst tag på kvisten.

Tagbeklædningen på sadeltagskviste består ofte af zink eller kobber med stående false. Sadeltagskvistene kan dog også bygges med 2 lag tagpap, hvis det ønskes i stedet.

Kontakt os

Vil du have lavet en klassisk sadeltagskvist på din ejendom? Hos Quattro Tagkviste bygger vi kviste i høj kvalitet, som tilpasses til lige netop din ejendom. På den måde er du sikker på at få en kvist, som passer til og hæver ejendommens samlede udtryk.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en sadeltagskvist? Så udfyld vores tilbudsformular eller ring til os på 55 45 00 78.

Er du i tvivl om, hvilken type kvist du skal have til din ejendom? Så lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige kvist til din ejendom. Hos Quattro Tagkviste bygger vi alle typer kviste, lige fra rytterkviste og fladtagskviste til københavnerkviste og manzardkviste.

Se eksempler på sadeltagskviste


Priseksempler 

Priserne er med lukkede zinkflunke og incl. frontvinduer i træ (A-vinduer) samt tagbeklædning,  zink med stående false. Kvistene er isoleret iht. BR18 og færdige med indvendige overflader i gips.
Priserne tager udgangspunkt i en taghældning på huset på 45 grader.

Priser er vejledende excl. moms, ab fabrik.

Tillæg for glasflunke (A-vinduer): Ca: 6.800 kr/kvist.

Ved serier og ens kviste kan forventes lavere stkpriser.

Udfyld tilbudsformularen her for pris på netop dine kviste.

 • 2 fags vindue
  Vinduesmål, b x h: 1 x 1,2 m

  Kr: 39.100

 • 3 fags vindue
  Vinduesmål, b x h: 1,5 x 1,2 m

  Kr.: 42.800