Kvalitetssikring

Pressemeddelelse:
Første kvistproducent klar til CE-mærke
Quattro Færdigkviste har bestået kravene til CE-mærket. Øvrige kvist-producenter må ganske enkelt lukke deres produktion, hvis de ikke består samme prøve.

Som den første danske producent af kviste er firmaet Quattro Færdigkvist i Næstved netop blevet godkendt til at kunne blive CE-mærket, når dette sikkerhedsstempel om kort tid bliver indført i EU.
For at sikre sig denne blåstempling, har firmaet gennemgået en omfattende procedure, der betyder, at det nu er certificeret efter DS standard – og dermed automatisk vil få tildelt dette mærke.

Se DS-certifikatet

Med CE-mærket kan Quattro Færdigkvist i fremtiden garantere forbrugere, at alle kviste er fremstillet i overensstemmelse med fælleseuropæiske krav til sikkerhed, sundhed og miljø. En uvildig og årlig kontrol fra DS certificering sikrer, at både materialer og kvalitet løbende lever op til denne garanti.

– Foruden at forbrugerne får en ekstra garanti med dette mærke, vil vi som virksomhed have lettere ved at sælge til de andre 26 EU-lande samt Norge, Island og Liechtenstein. For CE er netop indført af EU-kommissionen for at der skal være ensartede regler for os producenter, fortæller Thorstein Rasmussen hos Quattro Færdigkvist, og fortsætter:

– At blive kvalificeret til et CE-mærke er så omfattende, at de kvistproducenter, der ikke består kravene, ganske enkelt vil blive bedt om at lukke deres produktion. Derfor bør forbrugere i fremtiden holde nøje øje med, om deres kvistproducent er CE-godkendt.

Har du spørgsmål?

Vi ser frem til at høre fra dig

    Her bor vi

    Se vores adresse nedenfor

    Quattro House Denmark

    Du er altid velkommen til at kontakte os