Manzardkviste

Hvad er en manzardkvist?


Manzardkviste anvendes på den nederste, stejle del af et københavnertag. Københavnertage har en flad top, som falder en anelse ud mod kanterne. Ved kanterne hælder taget 45 grader ned mod facaden, hvilket betyder, at der er et “knæk” på taget.

Manzardkvisten anvendes dermed på stykket med de 45 graders hældning. Kvistens skotrende ender typisk i udhænget fra den fladere del af taget. Derfor må taget på en manzardkvist ikke fylde ret meget.

Det er dog muligt at bygge manzardkvisten med en svag bue eller som sadeltag, så kvisten kommer til at passe til ejendommen.

Kontakt os


Har du en ejendom med københavnertag? Og vil du gerne have en kvist? Så lad os hos Quattro Tagkviste bygge den til dig. Vores kviste er altid af høj kvalitet. Samtidig ønsker vi at bygge kviste, som er med til at hæve ejendommens samlede udtryk. Du er derfor altid sikker på at få kviste, der er korrekte, gennemarbejde og gennemprøvet, og som er tilpasset den ejendom, de skal sidde på.

Skal vi bygge din manzardkvist? Så udfyld vores tilbudsformular. Du er også velkommen til at ringe til os på 55 45 00 78, hvis du er i tvivl om, hvilken kvist du skal have. Så hjælper vi med at finde den helt rigtige.

Hos Quattro Tagkviste bygger vi alle typer tagkviste lige fra rytterkviste, og altankviste til fladtagskviste.

Eksempler på manzardkviste

Manzard-afvalmet sadeltag
Manzard-afvalmet sadeltag 2

View Gallery

Manzardkviste med kobber og vandrender der passer til ejendommens svajende tag.

6798-10
6798-11
6798-12
6798-2
6798-3
6798-7
6798-8

View Gallery

Halvbue 3
Halvbue4
Manzard-halvbue2

View Gallery

Fladtags3
Manzard-fladtag

View Gallery

Manzard 2275
Manzard 2275-2

View Gallery