Skip to main content
  • Fransk altan & dørkvist

Hvorfor vælge en fransk altan?

En fransk altan er helt sikkert et godt valg for dig, der drømmer om mere luft, lys og plads i hjemmet. Men som ikke har plads eller mulighed for en reel altan, hvor du kan gå ud og nyde morgenkaffen.

Måske du endda bor i stueetagen? Så kan det særligt være en god ide, da du ikke fysisk kan træde ud altanen, men den giver dig stadig følelsen af at have et ‘ekstra rum’.

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om det er det rette valg for dig.

Det skal du være opmærksom på ved valg af den franske altan.

Du skal huske at være opmærksom på, at bor du i en boligforening af den ene eller anden art, så kan der være regler og krav, som du skal være opmærksom på.

Når først du har fået tilladelse fra boligforeningen venter blot kommunen, og så skulle du være godt på vej. I langt de fleste tilfælde er det nemmere at få lov til at anlægge en fransk altan, da den ikke kræver nogle yderligere kvadratmeter som en almindelig altan ville.

Hvad er en dørkvist?

En dørkvist er bedre kendt som en fransk altan. Det er en form for altankvist, hvor døren er trukket helt ud til fronten.

I stedet for at få en lille udendørs altan, opnår du i stedet ekstra gulvplads inde i rummet, da du i nu kan udnytte skunken ud til tagfoden.

På samme måde som ved altankvisten kan en fransk altan laves ud af alle kvisttyper. Foran døren er der monteret et rækværk, som kan udføres efter dine ønsker.

På den måde sikrer vi, at den franske altan passer til din ejendom.

Hvilken type dørkvist/fransk altan passer ind hos dig?

Vi bygger flere forskellige typer af kviste, og derfor kan det for nogen være svært at finde ud af, hvilken type, der bedst passer til ejendommen.

Du kan derfor klikke dig ind herunder på vores forskellige typer kviste og finde den helt rette:

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp og vejledning. Du kan altid fange os på telefon 55 45 00 78, eller du kan udfylde vores kontaktformular, som du finder længere nede på siden.

Ønsker du en fransk altan eller dørkvist?

Drømmer du om at få en fransk altan, så du både får mere lys og mere gulvplads på din tagetage?

Vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud, hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvad en dørkvist vil koste i lige netop dit tilfælde. Eller du kan kontakte os, hvis du blot har spørgsmål til, om det overhovedet er noget, der kan lade sig gøre hjemme hos dig.

Se vores franske altaner

Herunder kan du se eksempler på vores franske altaner/dørkviste.