• Specialudviklet kvist

Det er den ultimative færdigbyggede kvist, som er fremstillet af særligt eksklusive materialer.
I konstruktionerne er der bl.a. fokuseret på muligheden for super-lavenergi løsninger. Den meget høje kvalitet er tilsvarende kvistserien  , men stil, designelementer og materialevalg er helt frit i Q+.

Super-lavenergiløsningen betyder, at kvisten er opbygget med et slankt og elegant design. Q+ anvendes typisk på bevaringsværdige, fredede ejendomme og andre bygninger, der omfatter særlige arkitektoniske former eller konstruktionsmæssige krav

Har du planer om en speciel tagkvist?

Ønsker du en kvist, som ikke lige passer ind i en bestemt kvistkategori? Det kan være alt fra en fladtagskvist med en cirkel på midten til en udvidelse af badeværelset med en bruseniche-kvist eller en kvist med indbyggede solfangere.

For Quattro Tagkviste er intet umuligt. Vi elsker specialiteter, så kom med din bedste ide, så bygger vi den for dig.

Ny kvist magen til den gamle?

Det kan også være, at der allerede er eksisterende kviste på din tagetage, som du enten gerne vil have flere af, eller som trænger til at blive udskiftet. På mange ældre ejendomme er der smukke og specielle kviste.

Hos Quattro Tagkviste sørger vi for, at lave nye kviste til din ejendom, som er magen til de gamle. På den måde sikrer du, at ejendommes udseende og udtryk bevares. De nye kviste bygges magen til de gamle, men med bedre konstruktioner, der sikrer en bedre isolering.

Er der lokalplan for din ejendom? Bare rolig, hos Quattro Tagkviste sørger vi også for, at bygge tagkviste efter de specifikke krav, og vi udfører de nødvendige produktionstegninger, som kan bruges til at skaffe godkendelse fra kommunen.

Kontakt os

Går du med en god ide til en kvist? Eller vil du gerne have en ny kvist, som er magen til dem, du har nu? Så kontakt os på 55 45 00 78 eller udfyld vores tilbudsformular. Så sørger vi for, at du får den kvist, du drømmer om.

Eksempler på specialiteter


Har du spørgsmål?

Vi ser frem til at høre fra dig

    Her bor vi

    Se vores adresse nedenfor

    Quattro House Denmark

    Du er altid velkommen til at kontakte os