Byggecentrum Middelfart

I Byggcentrum Middelfart har vi opført et kvist hus, hvor der er rig mulighed for at studere vore produkter i 1:1.

På husets tag er monteret en rytterkvist med zinkflunke og tagsten, en altankvist med buet zinktag og glasflunke samt en saml-selv kvist fra Quinntus med sadeltag og hhv zink- og glasflunke.
På nederste tagflade er monteret en afvalmet sadeltagskvist i forpatineret QUARTZ-ZINC med Futura+ vindue fra Ideal Combi. I midten er monteret en dørkvist med fladt tag og beklædt med den nye brunpigmento zink fra VM Zink . Denne zink minder en del om kobber og er udset til at blive det nye trendy beklædningsmateriale, da det ikke koster meget mere end almindelig zink og ligner kobber.

Facadedøren er en Aura+ fra Rationel. Til højre er monteret en halvbuekvist med sort ANTRHA-ZINC på tag og flunke. Fronten er belædt med hvid aluminium og et Futura+ vindue i træ/alu fra Ideal Combi.
I gavlen er monteret et indgangstag der let og elegant kan bruges over enhver hoveddør der mangler ly for regn og rusk.

Kvisthus_2013_web

Klik ind på Byggecentrums hjemmeside her.

Byggecentrum

Aktiviteter og messer i 2014
Der kommer masser af aktiviteter hos Byggecentrum i 2014.
Klik ind på byggecentrum og se hvad der sker.

Undgå de dyre faldgruber – få gratis rådgivning
Den første søndag i hver måned kan du få tips, ideér, råd og vejledning helt gratis af vores ByggeRåds-arkitekter i rådgivercaféen i Middelfart. Tag dine skitser eller løse planer med og få professionel hjælp til at komme et skridt videre med boligprojektet.

Læs mere om Byggeråd her.