Vinduer/døre

Du bestemmer selv om dine kviste skal leveres med eller uden vinduer. Dette indfluerer dog på leveringstiden.
De fleste vinduesfabrikker har leveringstider på 5-7 uger. Hertil skal lægges ca. 2 uger før kvisten står klar til levering, da vinduer indbygges i kviste sammen med resten af kvistkonstruktionen for at give det bedste resultat rent holdbar-og tætheds-mæssigt og for elegancens skyld.
Er der vinduer i flunker skæres disse sammen med frontvinduet i hjørnet. Dette giver en meget elegant hjørnestolpe på ned til 61×61 mm alt efter vinduesfabrikat.
Køber du kviste uden vinduer i er leveringstiden noget kortere. I bedste fald ned til 2-3 uger. Vælger du dette kan du dog stadig medkøbe vinduer. Disse vil så typisk blive leveret direkte fra vinduesfabrikken og kviste vil være forberedt til isætning af vinduer på stedet, før eller efter montage på tag.

Mht. valg af vinduesfarikat kan der frit vælges mellem alle DVC certificerede vinduesfabrikker i Danmark.
Er der ingen preferencer til vinduesfabrik vælger vi ud fra vore mange faste samarbejdspartnere den som kan løse opgaven bedst muligt.

Da vi køber mange vinduer til vores kvistproduktion har vi efterhånden fået kontakter til nogle af Danmarks bedste vinduesfabrikker. Dette kommer naturligvis vores kunder til gode. De bedste vinduer til de billigste priser. Derfor kommer du heller ikke til at betale for meget for dine vinduer i kvistene. Faktisk kan vi garantere dig den billigste løsning hver gang.

Står du iøvrigt og mangler vinduer til andre opgaver vil vi meget gerne give dig markedets bedste pris, leveringstid og kvalitet. Se hvilke vinduesfabrikker vi normalt handler med her…